'Willem Janssen kan bij VVV ook een inspiratiebron zijn'

Willem Janssen. © Orange Pictures
Willem Janssen hoopt zijn aanstaande klus als technisch manager bij VVV-Venlo vooral te kunnen bolwerken met zijn karakter, netwerk én de hulp van ervaren krachten binnen de club.
"Dat geeft mij heel veel vertrouwen dat we er hier iets heel moois van kunnen maken", zo vertelde Janssen na zijn presentatie voor de camera van L1. "Het voelt direct goed dat ik hier ben teruggekeerd."

Contacten en connecties

De oud-speler van VVV, die deze zomer zijn spelerscarrière besluit bij FC Utrecht, is blij dat hij in zijn nieuwe rol kan terugvallen op zijn ervaringen als speler. "En mijn persoonlijk karakter geeft me ook het vertrouwen dat ik mijn contacten en connecties goed kan gebruiken", zegt Janssen.

Inspiratiebron

Ook VVV's algemeen directeur Marco Bogers prijst het karakter van Janssen. "En hij heeft ook met grote trainers als Erik ten Hag, Steve McClaren en Erik ten Hag gewerkt. Wij denken dat Willem ook een inspiratiebron kan zijn voor jonge, talentvolle spelers."

Vervanger van Valckx

Janssen begint na afloop van dit seizoen aan zijn nieuwe baan. Vanaf dat moment zal de huidige technisch manager, Stan Valckx, het figuurlijk veld moet ruimen. Of hij wel in een andere functie aan VVV verbonden blijft, is nog onduidelijk.