Handbaldoelman Schoolmeesters naar Duitse ploeg

Mika Schoolmeester bij de ondertekening van zijn contract bij zijn nieuwe club TV Korschenbroich © TV Korschenbroich Media
Handbaldoelman Mika Schoolmeesters verdedigt de komende twee seizoenen het doel van TV Korschenbroich.
De 19-jarige doelman van Bevo gaat met zijn nieuwe ploeg uitkomen in de Regionalliga Nordrhein, het derde hoogste niveau in de Duitse handbalcompetitie.

BENE-League

Schoolmeesters kwam afgelopen seizoen voor zijn club Bevo enkele keren in actie in de BENE-League. De club uit Panningen heeft geen succesvol seizoen in de Belgisch-Nederlandse competitie achter de rug en bereidt zich op dit moment voor op de strijd om de landstitel in de eredivisie.

Talent

De doelman van Bevo werd al enige tijd door de club uit Korschenbroich in de gaten gehouden. "We zijn blij dat hij voor onze club heeft gekozen. We verwachten de komende jaren veel van deze getalenteerde doelman", laat manager Klaus Weyerbrock weten.

Jong Oranje

"Het is voor mij belangrijk om mij verder te kunnen ontwikkelen", laat Schoolmeesters weten. Ook de sfeer bij thuiswedstrijden van de Duitse club spreekt hem aan. Naast doelman van Bevo is de uit Reuver afkomstige speler jeugdinternational van Jong Oranje.