'#NoWar' siert het shirt van Roda JC dit weekend

#NoWar op de shirt van Roda JC Kerkrade © Roda JC Kerkrade
Roda JC Kerkrade speelt de komende wedstrijden met een speciaal logo op de shirts voorzien van de tekst #NoWar.
In samenspraak met Flow Traders Foundation kiest de Kerkraadse club dit seizoen voor diverse goede doelen en stichtingen op de achterzijde van het wedstrijdshirt. Nu is er dus plek voor de foundation zelf.

Oekraïne

Zowel Roda JC als de Stichting Flow Traders zijn erg begaan met de ontwikkelingen in Oekraïne. "Door de zichtbaarheid van #NoWar in combinatie met de Oekraïense vlag in de vorm van een hart op de achterzijde van ons shirt spreken we ons uit tegen het zinloze geweld in Oekraïne", zo laat commercieel manager Guido Aben op de website van de club weten.
Roda JC steunt het goede doel © Roda JC Kerkrade

Wedstrijdshirt

De foundation heeft zelf een aanzienlijk bedrag gedoneerd aan verschillende hulporganisaties waaronder UNHCR en het Oekraïense Rode Kruis. Om de hulpstroom de komende tijd onder de aandacht te houden heeft de foundation gekozen om met een speciaal ontworpen logo op de achterzijde van het wedstrijdtenue te verschijnen.

Dubbele speelronde

Het ‘#NoWar-logo’ staat vrijdagavond, tijdens de uitwedstrijd met TOP Oss, voor het eerst op het wedstrijdtenue. Het duel van aanstaande maandag tegen De Graafschap zal volledig in het teken staan van hulp voor Oekraïne. Beide wedstrijden zijn vanaf 20:00 uur live te volgen via L1 Sportradio.