Cees Sterk nieuwe voorzitter van handbalclub Limburg Lions

Lions-speler João Ramos schiet tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen Pelt op het doel. © PubliciteitsVisie
Met ingang van het seizoen 2022-2023 is Cees Sterk de nieuwe voorzitter van handbalclub Limburg Lions.
Sterk volgt daarmee de huidige voorzitter Thieu Kikken op. Kikken zal tot het einde van het huidige seizoen zijn opvolger inwerken.

Zuyderland en Orbis

Met het binnenhalen van Cees Sterk haalt de Sittardse club een ervaren bestuurder binnen. Sterk is jarenlang lid geweest van de Raad van Bestuur van Zuyderland en van Orbis Medisch en Zorgcentrum. Sterk heeft geen specifieke handbalachtergrond.

Samenwerking in de regio

Limburg Lions denkt in Sterk de geschikte persoon te hebben gevonden die de BENE-Leagueclub door de volgende fase kan leiden. De focus is de komende periode vooral gericht op verdere intensivering van samenwerking in de regio. Zo wil de handbalclub in de toekomst de samenwerking tussen de regionale verenigingen stimuleren en intensiveren.

Final-Four

Uiteraard blijft de sportieve doelstelling dat het herenteam van Lions zowel in de BENE-League als ook in de nationale competities blijft meedoen staan. Lions is op dit moment al verzekerd van een plek in de Final-Four. Op 26 en 27 maart spelen de vier beste ploegen van Nederland en België in de Maaspoort in Den Bosch om de titel in de BENE-League.
De huidige voorzitter van het bestuur, Thieu Kikken blijft verbonden aan de club. Hij wordt lid van de Raad van Toezicht.