Blessure Mats Seuntjens lijkt mee te vallen

Mats Seuntjens. © Niels van Renen
De blessure van voetballer Mats Seuntjens lijkt mee te vallen. Onderzoek bij de aanvaller van Fortuna Sittard heeft aangetoond dat het gekwetste gewricht niet beschadigd is.
Dat laat een woordvoerder van Fortuna Sittard weten.

PEC

Om welk lichaamsdeel het gaat, wil Fortuna Sittard om privacy redenen niet zeggen. Seuntjens miste afgelopen zondag de belangrijke wedstrijd tegen PEC Zwolle, die uiteindelijk met 0-1 werd verloren door de ploeg van Sjors Ultee. Uit de scan die maandag is gemaakt, blijkt dat Seuntjens niet zwaar geblesseerd is geraakt.

Opluchting

Het nieuws over Seuntjens zal voor opluchting hebben gezorgd bij Fortuna. Seuntjens is als spelverdeler belangrijk voor het team van Ultee. Daarnaast heeft hij een belangrijke bijdrage aan de doelpuntenproductie in Sittard. In de 23 Eredivisiewedstrijden die hij speelde scoorde hij acht keer.

Optrainen

Seuntjens zal de komende dagen gaan optrainen. Omdat niet duidelijk is waar de irritatie bij de spelverdeler komt, is het nog niet duidelijk of Seuntjens op tijd fit is voor de volgende degradatiekraker. Komende zondag komt Willem II op bezoek in Sittard.