Roda verrast met huur Utrecht-middenvelder Van den Berg

Davy van den Berg als speler van Jong FC Utrecht. © Orange Pictures
Roda JC Kerkrade huurt middenvelder Davy van den Berg tot het eind van dit seizoen van FC Utrecht.
De 20-jarige Van den Berg speelde in de Domstad voor de beloftenploeg, die net als Roda JC in de Keuken Kampioen Divisie uitkomt.

Huur

Omdat de middenvelder voorlopig weinig kans op speelminuten heeft in de Utrecht-hoofdmacht, opteerde Van den Berg voor een huurtransfer. Bij Roda moet de centrale middenvelder de concurrentie aangaan met Robert Klaasen en de vorige week geblesseerd geraakte Niek Vossebelt.

PSV-jeugd

Van den Berg speelt sinds medio 2019 in de jeugdopleiding van FC Utrecht. Daarvóór speelde hij drie seizoenen in de jeugd van PSV. In het huidige seizoen speelde hij twaalf wedstrijden voor Jong Utrecht en 21 minuten voor het eerste elftal.

Aanvaller

De prioriteit van Roda lag volgens trainer Jurgen Streppel in deze transferperiode in de aanvalslinie. De coach zou graag een vleugelaanvaller aan zijn selectie toevoegen. De deadline voor transfers is in de nacht van maandag op dinsdag om 00:00 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!