VVV-Venlo verhuurt Yannick Leliendal aan TOP Oss

Voetballer Yannick Leliendal © Orange Pictures
VVV-Venlo verhuurt Yannick Leliendal voor de rest van het seizoen aan TOP Oss.
In de huurdeal is geen optie tot koop opgenomen.

NAC Breda

VVV nam Leliendal afgelopen zomer transfervrij over van de beloften van KRC Genk. Bij de Venlose club tekende hij een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog een jaar. Leliendal wist afgelopen halfjaar geen basisplaats te veroveren in het team van Jos Luhukay. Hij speelde in acht wedstrijden mee, waarvan hij er twee in de basis stond. In het bekerduel met NAC Breda scoorde de verdediger zijn enige doelpunt.

TOP Oss

De rest van het seizoen maakt Leliendal dus af bij TOP Oss. De Brabantse ploeg staat op de 15e plaats in de Keuken Kampioen Divisie en kan nog een ticket voor de play-offs veroveren. TOP staat op zes achterstand van NAC Breda, dat op dit moment de laatste play-offplek in handen heeft. Tegen VVV zal Leliendal niet meer hoeven spelen. VVV en TOP speelden afgelopen augustus en december al tegen elkaar.

Nieuwe speler

VVV-Venlo presenteerde woensdagochtend een nieuwe speler. Aanvallende middenvelder Rayan El Azrak wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van FC Utrecht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!