Roda JC versterkt zich met Tomer Altman

Tomer Altman © Roda JC Kerkrade
Roda JC heeft zich versterkt met Tomer Altman. De 23-jarige Israëliër heeft een contract getekend voor het komende halfjaar.
Tomer was al als testspeler aanwezig bij de Kerkradenaren.

Maccabi Tel Aviv

Altman speelde tot nu toe alleen bij Israëlische clubs in zijn carrière. In 2018 begon hij zijn profloopbaan bij Beitar TA Ramla. Aan die club werd hij verhuurd door Maccabi Tel Aviv, waar hij in de jeugd speelde. In de winter van 2020 keerde hij terug bij die club en werd hij direct weer verhuurd, ditmaal aan Hapoel Haifa. Afgelopen zomer eindigde die huurperiode. Altman kreeg toen geen plaatsje in de selectie bij Maccabi Tel Aviv en was sindsdien clubloos.

Middenvelder

Daarom meldde Altman, die bij voorkeur centraal op het middenveld speelt, zich voor de winterstop in Kerkrade als testspeler. Roda JC geeft hem nu het komende halfjaar een kans.

Eerste versterking

De komst van Altman betekent de eerste versterking van Roda JC gedurende de wintertransferperiode. Algemeen directeur Jordens Peters gaf in het L1 Voetbaldiner al aan goed om zich heen te kijken om eventuele buitenkansjes vast te leggen. Hij keek daarbij vooral naar de breedte van de selectie.