Deense transfer voor Larissa Nusser

Afbeelding ter illustratie © Orange Pictures
Handbalster Larissa Nusser stapt in de Deense competitie per direct over van København Håndbold naar Odense HC.
De middenopbouwster had al eerder laten doorschemeren dat ze haar huidige club, København Håndbold zou gaan verlaten. Haar contract loopt op het einde van dit seizoen af.

Ideale vervangster

Odense HC besloot Nusser per direct over te nemen omdat speelster Mia Rej vanwege een blessure maandenlang aan de kant staat. Nusser is haar ideale vervangster. De uit Born afkomstige speelster tekent bij de Odense HC een contract voor twee en half jaar.

Champions League

Met de overgang naar Odense zet Nusser weer een mooie stap vooruit in haar loopbaan. Vanaf januari speelt Nusser met Odense HC in de Champions League. De Deense topclub is nog volop in de race voor een plek in de kwartfinale van de Champions League.

Nederlands team

Bij Oranje is Nusser onder bondscoach Tijsterman uitgegroeid tot één van de belangrijkste speelsters. Op het afgelopen wereldkampioenschap in Spanje kreeg ze veel speeltijd en scoorde ze regelmatig vanaf de middenopbouwplaats.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!