Marcel van den Bunder belaagd na Roda-Helmond

© Rob Goossens/Bing Maps
Marcel van den Bunder, directeur van Helmond Sport en oud-directeur van Roda JC, is na de play-offwedstrijd tussen Roda JC en Helmond Sport belaagd.
Op de parkeerplaats van het Parkstad Limburg Stadion kreeg de voetbaldirecteur een duw van een groepje gefrustreerde Roda-supporters.

Wrok

Van den Bunder hield er geen letsel aan over. "Het gaat ok. Wel een rare gewaarwording dat een paar malloten drie jaar na dato nog steeds wrok hebben", laat hij weten aan L1.

Snel gesust

Het opstootje werd meteen in de kiem gesmoord. Zowel Van den Bunders persman als een paar andere Roda-aanhangers sprongen ertussen, waarna de gemoederen weer tot bedaren werden gebracht. Achteraf viel het volgens Van de Bunder allemaal wel mee.

Degradatie

Van den Bunder vertrok in 2014 als directeur bij Roda na een roerige periode voor de Kerkraadse club. Onder zijn leiding degradeerde Roda voor het eerst in haar geschiedenis. Sinds januari dit jaar staat hij aan het roer bij Helmond Sport.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!