Aanbetaling Fortuna Sittard laat nog op zich wachten

© Ermindo Armino
Fortuna Sittard wacht nog steeds op een aanbetaling van de investeerders.
Twee weken geleden maakte Fortuna-directeur Martin Masset tijdens een informatieavond bekend dat de club een mondeling akkoord heeft met een groep investeerders. Die zou ongeveer 2,6 miljoen euro in Fortuna Sittard gaan steken.

Onderhandelingen

Masset zei tijdens die info-avond dat Fortuna afgelopen week een aanbetaling zou krijgen en dat de onderhandelingen in april afgerond zouden worden.

'Zaken formaliseren'

Maar die aanbetaling is nog steeds niet binnen. "Dat was inderdaad ook de wens", zegt Masset nu. "We zijn de zaken nu aan het formaliseren. Dan zijn er twee onderdelen: de aanbetaling en het contract rondbreien. We hebben besloten als club om alle dingen in één keer goed af te ronden. Deze week zijn die gesprekken aan de gang. Ik hoop dat ik aan het eind van de week iets meer kan vertellen over de aanbetaling en het contract."

Stuurgroep

De onderhandelingen worden namens Fortuna Sittard gevoerd door een stuurgroep. "Ik heb vertrouwen in de stuurgroep en in het proces, maar ik heb er geen invloed op dat het op papier rondkomt en dat de betalingen plaatsvinden," aldus Masset.

Masset: 'Slag om arm'

Hoewel er dus nog geen geld binnen is, houdt Masset vertrouwen. "Ik blijf optimistisch. Maar, zoals ik ook tijdens de informatieavond heb verteld, ik hou een slag om de arm, omdat het ook wel eens anders uit kan pakken."
Martin Masset tijdens de informatie-avond op 31 maart over de investeerders en de aanbetaling:
Dit zegt Martin Masset nu over de onderhandelingen:
Fortuna moet wachten op aanbetaling investeerders
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!