'Roda JC aast op oud-Feyenoorder'

© Jack Kochanowski/ANP
Middenvelder Mohamed Abubakari staat in de belangstelling van Roda JC. De Kerkraadse club zou zich in de winterstop willen versterken met de oud-Feyenoorder.
De koempels zijn niet de enigen die azen op de 31-jarige speler, die momenteel zijn brood verdient bij het Zweedse BK Häcken. Mede-degradatiekandidaat FC Groningen ligt ook op de loer.

Interesse

Zijn contract bij de Zweedse club loopt op 31 december af. De Kerkradenaren kunnen hem daarom deze winterstop inlijven. Abubakari bevestigt dat er interesse is vanuit de eredivisie. "Dat klopt, maar het is alleen interesse. Er is nog niets concreet", zegt hij tegen het Zweedse Fotbollskanalen. Wel vindt hij het interessante clubs. "Het zijn goede clubs en we hopen dat het tot iets kan leiden."
Roda ontkent dat er interesse is.

Oude bekende

De Ghanees is geen onbekende in Nederland. Hij speelde van 1999 tot en met 2014 in de jeugdopleiding van Feyenoord Settuh, een satellietclub van de Rotterdammers. In 2006 werd hij naar Nederland gehaald.Abubakari maakte in het seizoen 2006-2007 deel uit van de selectie van Feyenoord, maar tot een officieel debuut kwam het niet.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!