Rosheuvel van schlemiel tot ster: 'Niet nadenken'

© Frank Kerbusch
Na weken te zijn uitgespuugd door een deel van de eigen aanhang, scoorde Roda JC-aanvaller Mikhael Rosheuvel (27) dit weekend de winnende goal tegen PEC Zwolle (3-2). De opluchting is groot voor de Amsterdammer.
"Ik heb het nodige over me heen gehad na die kans in de vorige thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam", zegt de vleugelspeler in gesprek met FOX Sports.

Extra gebrand
In die wedstrijd miste Rosheuvel een gigantische mogelijkheid, terwijl hij de wedstrijd daarop ook niet erg gelukkig was voor het doel. "Ik was extra gebrand om iets te laten zien aan het publiek. Het belangrijkste zijn de punten, maar ik mag ook tevreden zijn met mijn spel."

Feestvarken Rosheuvel
Het was voor het tweede seizoen op rij dat de rappe aanvaller de winnende goal maakte tegen PEC Zwolle. "Dat is iets voor de statistieken", lacht hij. "Deze vond ik mooier en belangrijker. Het was echt alles of niets, niet nadenken." Na de wedstrijd werd hij feestelijk onthaald door de supporters. "Als je weet wat er de afgelopen weken is gebeurd, is dat extra mooi."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!