Video: Nieuw strijdersportret voor VVV Venlo

© Jack Kochanowski
"Een beetje agressie mag wel", zegt de fotograaf tegen Vito van Crooy. Hij balt een vuist om de gewilde emotie kracht bij te zetten.
"Kracht en trots moeten jullie uitstralen", zegt hij er voor de zekerheid bij voordat Van Crooy nog een keer een sliding in scene zet.

Nieuwe foto

Een nieuw seizoen. Een nieuwe foto. We doen het goed of we doen het niet, moet VVV Venlo gedacht hebben. Als nieuweling in de eredivisie kun je natuurlijk niet aankomen met een standaard foto en dus worden de spelers van VVV opgetrommeld om hun beste beentje voor te zetten in de zoektocht naar het meest krachtige strijdersportret.
"Even de ogen dicht", waarschuwt Marijn Bouten, marketing en communicatie bij VVV.

Water

"Ik spuit even wat water op je gezicht zodat het lijkt alsof je al een hele wedstrijd gespeeld hebt." Een omgebouwde fles Glassex moet de heren voorzien van de nodige zweetdruppels en uit een emmertje met modder veegt ze vervolgens bruine 'slidingstrepen' op de wangen van de spelers. "Zo. Als dit geen goede foto's worden, weet ik het ook niet meer. Volgende!"

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!