KNVB-directeur Van Breukelen belde ook met Huub Stevens

© ANP
Huub Stevens stond op de schaduwlijst om het bondscoachschap van Danny Blind over te nemen. KNVB-directeur Hans van Breukelen heeft de Sittardenaar gepolst.
Dat zegt de 63-jarige Stevens tegen het Algemeen Dagblad.

Informeel

Volgens de oefenmeester ging het om een informeel gesprek. "Ik vind dat Hans dat heel eerlijk en open op tafel gooide en hij vertelde me precies hoe het zat en dat hij eerst met andere kandidaten zou praten." Van Breukelen had zijn zinnen gezet op Henk ten Cate of Dick Advocaat.

Duidelijkheid

"Prima, ik houd van duidelijkheid en een eerlijk verhaal. Het kwam niet bij mijn zaakwaarnemer terecht, maar direct bij mij. Misschien breekt die eerlijkheid Hans in andere situaties wel eens op. Ik heb in elk geval altijd heel goede ervaringen met hem gehad", zo zegt Stevens tegen de krant.

Duo

Volgens De Telegraaf pakken Ruud Gullit en Dick Advocaat de handschoen op en gaan samen aan de slag bij het Nederlands Elftal.

Schalke 04

Stevens wordt komende maand bij Schalke 04 in een speciale wedstrijd gelauwerd om alles wat hij voor de club heeft betekend. De club uit Gelsenkirchen wil een plekje vrijmaken voor Stevens in de raad van commissarissen. "We zijn met elkaar in gesprek en we kijken hoe we Huub kunnen binden", laat Clemens Tönnies weten aan het Duitse Sport1.