Kogel door de kerk: doelman Özer blijft bij Fortuna

© Orange Pictures
De Turkse doelman Aykut Özer (25) blijft langer bij Fortuna Sittard. Hij heeft zijn contract met één seizoen verlengd en de club heeft een optie om daar nog een jaar aan vast te plakken.
De club was al even met de keeper in gesprek om zijn verbintenis te verlengen, maar Özer werd niet warm van de eerste bieding van Fortuna Sittard. Uiteindelijk hebben beide partijen elkaar toch gevonden.

Training begonnen
Overigens trainde de Turkse goalie wel 'gewoon' met de Sittardse club mee de afgelopen dagen. Fortuna Sittard is wel nog op zoek naar een nieuwe keeper, die de concurrentie met Özer kan aangaan. De Portugees Miguel Santos, die afgelopen seizoen zijn basisplaats verloor aan Özer, is immers vertrokken. Jeugdproducten Rowen Koot en Job van de Walle mogen onderling uitvechten wie derde doelman wordt.

Rust in het doel
Özer bracht in het Sittardse succesjaar rust in het doel. Hij speelde achttien wedstrijden voor de club en hield in de helft van die wedstrijden zijn doel schoon. In totaal moest hij elf keer vissen. "Wij gaan verrassen, let maar op. We gaan ervoor zorgen dat de fans ook in de Eredivisie trots op ons kunnen zijn", laat hij via de website van zijn club weten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!