VVV-trainer Steijn houdt drietal uit voorzorg aan de kant

© Jack Kochanowski
VVV-coach Maurice Steijn heeft vrijdag tijdens de laatste training voor de thuiswedstrijd tegen PSV drie spelers uit voorzorg aan de kant gehouden.
De oefenmeester wilde geen risico lopen met Vito van Crooij (knie), Jerold Promes (lies) en Danny Post (voet), zo zegt hij op de clubsite van de Venlonaren.

Basis

"Dat is allemaal uit voorzorg", zegt Steijn. "Vito heeft nog steeds wat last van zijn knie, Danny van een voet en Jerold van zijn lies. Ze sluiten normaal gesproken voor de afsluitende training weer aan bij de groep en ik ga er vanuit dat ze zondag gewoon inzetbaar zijn. En daarmee bedoel ik dat ze kunnen starten."

Eigen spel

De coach weet dat het zondag tegen koploper PSV een zware wedstrijd gaat worden. Toch heerst er optimisme. "Het is voor ons zaak dat we ons eigen spel kunnen spelen", legt de trainer uit op de site. "We moeten zo lang mogelijk de nul houden en daarmee komen vanzelf in onze comfortzone. Dat heeft ons tot dusver al aardig wat punten opgeleverd."

Bomvol

VVV speelt zondag in de eigen Koel tegen PSV. Het stadion is stijf uitverkocht. De bal rolt om 14:30 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!