Opnieuw nederlaag voor Weerter volleybalvrouwen

© iStock
De vrouwen van VC Weert hebben opnieuw een nederlaag geleden. In eigen huis won Eurosped uit Vroomshop met 1-3.
VC Weert begon goed aan de wedstrijd en stond halverwege de eerste set met 12-8 voor. Eurosped kwam terug en zelfs korte tijd op voorsprong. De thuisploeg wist de achterstand om te buigen en de set met 25-21 te winnen.

Voorsprong

In de tweede set nam Eurosped direct een voorsprong van enkele punten. Weert kwam wat dichterbij, maar wist het gat niet te dichten en verloor de set met 21-25.

Buigen voor tegenstander

De derde set verliep op vergelijkbare wijze. Weert kwam achter en wist in de slotfase zelfs op voorsprong te komen. Die voorsprong konden de volleybalsters van VC Weert niet vasthouden en moesten met 26-28 buigen voor de tegenstander.
In de vierde set kwam VC Weert op voorsprong en wist die lang vast te houden, maar in de slotfase boog Eurosped de stand om en gaf Weert het nakijken: 23-25.