Max Verstappen: 'Problemen zijn lachwekkend'

© ANP
Je zou zeggen dat Max Verstappen diep in de put zit vanwege zijn dramatische seizoen, maar niets lijkt minder waar.
Verstappen kent veel pech bij Red Bull, vooral door technische problemen met zijn bolide, terwijl teamgenoot Daniel Ricciardo wel op het podium staat. "Ik ben er heel relaxt onder. Ik zie de rest van het seizoen gewoon als een mini-kampioenschap, waarin ik mij goed wil onderscheiden", vertelt hij in een interview met de Duitse site 'Auto, Motur und Sport'.

Lachwekkend
Verstappen is ervan overtuigd dat de problemen zeker niet aan hem liggen. "We kunnen aan de telemetrie gewoon zien dat ik niet anders met de auto omga dan Ricciardo. Het is lachwekkend dat de problemen enkel mij tijdens de race treffen."

Kampioen

Max hoopt volgend jaar om de titel in de Formule 1 te kunnen strijden. "Ik geloof in mijn team. We hebben ons best gedaan om de auto zo sterk mogelijk te krijgen."
De Limburger twijfelt er niet aan dat hij om de titel had gestreden als hij dit seizoen bij Ferrari of Mercedes had gezeten. "Daar ben ik honderd procent van overtuigd."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!