Opvallende 'transfer' Ciranni: naam op Ajax-website

© MVV
De naam van MVV-verdediger Alessandro Cirani (21) is op de officiële website van Ajax verschenen onder het kopje 'selectie', om een kwartier later weer te verdwijnen.
Attente volgers van de Amsterdamse club legden het bijzondere moment vast, nog voordat de club kon ingrijpen.

Aankondiging of fout
De vraag is nu of het publiceren van de naam van de Belgische back een fout is van de Ajax-webmaster, of dat er meer achter zit. Het is geen geheim dat Ciranni al geruime tijd wordt gevolgd door clubs uit de eredivisie. Eerder werd hij in verband gebracht met Sparta Rotterdam en FC Utrecht.
© Twitter / Rinzinho
Jong Ajax
Op de website was Ciranni ingedeeld bij Jong Ajax, de jeugdploeg van de Amsterdammers die actief is in de Jupiler League. Mocht het tot een transfer komen, zou dat geen onlogische stap zijn. Ajax koopt de laatste jaren vaker jonge spelers van andere clubs, om ze vervolgens bij Jong Ajax aan het systeem te laten wennen. Ditzelfde gebeurde afgelopen zomer nog met SC Heerenveen-parel Dennis Johnsen.

Aflopend contract
De Belgische verdediger heeft bij MVV nog een contract tot het einde van dit seizoen. Willen de Sterrendragers nog iets verdienen aan hun talentvolle mandekker, dan moet het deze winter verkopen. Tot dusver speelde Ciranni 71 officiële wedstrijden voor MVV, waarin hij zes keer scoorde. Eerder speelde hij in de jeugd van Racing Genk.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!