Opnieuw halve ton van supporterscollectief voor MVV

MVV-fans op de tribune zwaaien met clubsjaals. © Jack Kochanowski
Supporterscollectief Veer Zien MVV heeft opnieuw 50.000 euro overgemaakt aan MVV.
Daarmee komt de bijdrage van het collectief dit seizoen op 110.000 euro.

Half miljoen
De supportersstichting heeft sinds de oprichting in 2010 nu al meer dan een half miljoen euro (525.000 euro) aan MVV overgemaakt en is daarmee een belangrijke sponsor van de Geusselt-bewoners.

Diepe buiging

Veer Zien MVV heeft deze week het sponsorcontract met MVV met drie jaar verlengd. "We staan er niet altijd bij stil, maar dat zijn natuurlijk geweldige bedragen die onze fans op tafel leggen", zegt Jasper Jongen voorzitter van het collectief. "Als bestuur van Veer Zien MVV maken wij dan ook een diepe buiging naar onze supporters."

Inkomsten

Het supporterscollectief komt zelf aan inkomsten door donateurs, merchandise en catering. Ambitie is om een grote sponsor te blijven. "We vinden het echt niet erg als we gepasseerd worden door andere grote geldschieters. Samen kunnen we dan bouwen aan een gezonde toekomst van onze club, met hopelijk ooit weer die stap naar de eredivisie", aldus Jongen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!