René Trost dubt over voorhoede tegen De Graafschap

René Trost. © Jack Kochanowski
René Trost weet voor Roda’s thuiswedstrijd tegen De Graafschap (zondag, 14.30 uur) nog niet wie de voorhoede gaat vormen.
De trainer twijfelt over de invulling van de spitspositie (Cicilia of Jansen) en heeft - daardoor - ook nog geen beslissing genomen over de bezetting van de vleugels.

Basisplaats

Over de rest van het team bestaat geen twijfel. Ard van Peppen keert terug van een schorsing waardoor Martijn Monteyne naar rechts verhuist en Henk Dijkhuizen weer op de bank moet plaatsnemen. Aanvoerder Guy Ramos, Brian Jacobs (beiden geblesseerd) en Nathan Rutjes (ziek) ontbreken. Daardoor heeft Bart Biemans weer een basisplaats.

Tweede plaats

Nu NEC de definitieve knock-out heeft uitgedeeld in de titelstrijd, hebben Trost en zijn team zich ten doel gesteld op weg naar de play-offs zo hoog mogelijk te eindigen. "We focussen ons nu op de tweede plaats”, aldus Trost. "Ik ga uit van twee punten per wedstrijd, dan kom je uit op ongeveer 76. Een overwinning op De Graafschap is daarvoor een must. Bovendien zetten we die ploeg dan op een grote afstand.”
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!