Emoties lopen hoog op bij drukbezochte fanavond Roda JC

Honderden Roda-fans zijn woensdagavond aanwezig in het Parkstad Limburg Stadion om tekst en uitleg te vragen aan de directie van de club.
Reden voor de ingelaste supportersbijeenkomst zijn de slechte prestaties op het veld. De geel-zwarten staan laatste en hebben al zes keer op rij verloren.

Molenaar ontbreekt

Fans mogen zelf het woord voeren en vragen stellen aan de kopstukken. De voltallige directie is aanwezig. Ook adviseurs Huub Stevens en Sef Vergoossen zijn erbij. Roda-trainer Robert Molenaar ontbreekt. Volgens supporters tonen spelers te weinig inzet en zijn de mensen 'die de dienst uitmaken' ongeschikt. Ook vragen ze om het vertrek van Molenaar.

Stevens pleit voor rust

Roda-adviseur Huub Stevens benadrukt dat de rust moet worden bewaard. "Laten we de mensen die aan de club werken de tijd geven", aldus de oud-coach. Technisch directeur Harm van Veldhoven geeft nog maar eens aan dat het "een seizoen is om te overleven."

Korotaev

Ook worden er vragen gesteld over investeerder Aleksei Korotaev, die onlangs op borgtocht vrij kwam. Algemeen directeur Wim Collard laat weten dat de puissant rijke Zwitserse Rus uit Dubai voorlopig niet in beeld is.
Het Platform Roda JC, een afvaardiging van ondernemers, oud-spelers en fans, eiste eerder deze week het vertrek van de voltallige directie.