Schuurs mist finale dubbeltoernooi in Miami

© Demi Schuurs
Tennisster Demi Schuurs uit Nieuwstadt en haar Belgische dubbelpartner Elise Mertens hebben net naast een finaleplaats gegrepen op het toernooi van Miami.
Het Nederlands-Belgische duo ging in de supertiebreak na twee sets onderuit tegen de als zesde geplaatste Tsjechische tennissters Barbora Krejcikova en Katerina Siniakova: 4-6 6-3 11-9.

Toeslaan
Nadat ze de eerste set hadden gepakt, waren Schuurs en Mertens ook in de tweede set goed op weg. Hun Tsjechische opponenten maakten een break achterstand echter goed en stoomden door naar de setwinst. In de supertiebreak kwamen Krejcikova en Siniakova steeds op een kleine voorsprong, waarna ze op hun tweede matchpoint toesloegen.

Twee titels
Schuurs en Mertens hadden dit jaar al twee titels gepakt. Op de toernooien van Brisbane en Hobart waren ze de beste, waarna Mertens op de Australian Open verraste door in het enkelspel de halve finales te bereiken.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!