Echt bereikt tweede ronde KNVB-beker

© MGL/Laurens Eggen
EVV Echt heeft de tweede ronde van de landelijke KNVB-beker bereikt. De Echtenaren versloegen in eigen huis d'Olde Veste 54 uit Steenwijk met 4-1.
De Echtenaren waren vanaf het begin sterker dan de tegenstander, maar d'Olde Veste was op de counter levensgevaarlijk.

Jasko Dzurlic

Dat leverde de bezoekers vlak voor rust een doelpunt op. Jordy Blijham kopte de bal in de Echter touwen. Vlak na rust bracht Jasko Dzurlic de stand uit een corner weer in evenwicht. Een kwartier later werd Rick Polman in het strafschop onderuit gehaald. Vanaf de penaltystip schoot hij de bal in het Steenwijkse doel.

Jeremy Lemmens

Tien minuten later was het weer prijs in De Bandert, toen Jeremy Lemmens (na een afgebroken Spaans avontuur) de Echtenaren op 3-1 bracht. Rick Geenen bepaalde vlak voor het slotsignaal de eindstand op 4-1. d'Olde Veste 54 beëindigde de wedstrijd met 10 man na twee gele kaarten voor de keeper.
EVV bekert verder en neemt het komende woensdag in Noordwijkerhout op tegen VVSB.