EVV verliest van Jong Vitesse

© iStock
EVV heeft zondagmiddag verloren van Jong Vitesse. De Arnhemmers wonnen in Echt met 3-0.
Na 8 minuten kwam Jong Vitesse al op voorsprong. Verdediger Boyd Lucassen kopte raak uit een corner. EVV herpakte en zich en kreeg een aantal goede kansen. De beste mogelijkheid was voor Paul Schröders, maar zijn schot werd door keeper Jeroen Houwen gekeerd. Houwen, afkomstig uit Oirlo, was de enige Limburger in het team van Jong Vitesse.

Beslissing

In de tweede helft kon EVV duidelijk minder druk zetten. Na driekwart wedstrijd besliste Jong Vitesse de wedstrijd: 0-2. EVV zette wel aan maar miste de kracht om uitgespeelde kansen te creëren. In de slotfase bepaalde Mitchell van Bergen de eindstand op 0-3.

Van Dessel

Door de nederlaag sluit de ploeg van Kevin van Dessel de eerste seizoenshelft af op de negende plaats. Op 14 januari hervat EVV de competitie met een uitwedstrijd tegen Quick.