VVV blijft in De Koel voetballen

VVV-stadion De Koel in Venlo. © Jack Kochanowski
VVV blijft ook in de toekomst in De Koel voetballen.
VVV gaat niet langer wegen bewandelen die moeten leiden naar een nieuw stadion. In het visiedocument ‘De trap omhoog’ dat voorzitter Hai Berden dinsdagmiddag presenteerde aan de achterban, wordt duidelijk dat de toekomst van VVV in De Koel ligt.

Luchtkastelen

Droomde Berden enkele jaren geleden nog van VVV als vaste eredivisionist in een nieuw stadion, nu concludeert de preses dat het najagen van luchtkastelen geen zin meer heeft.
De club gaat de komende vier jaar gebruiken om in drie fasen te investeren in het huidige stadion. De eerste stap: verbeteringen die de sfeer en het comfort van de bezoeker ten goede komen.

Plannen

Concreet uitgewerkte plannen zijn er nog niet, de club legt de bal wat dat betreft nadrukkelijk bij de achterban die opgeroepen wordt mee te denken en mee te doen onder het motto ‘VVV zijn we sámen’. Berden: "En als het draagvlak er daarvoor niet is, moeten we misschien concluderen dat betaald voetbal op niveau geen optie is voor de regio Venlo."

Voorzitter

Berden wil de komende tijd de kar blijven trekken als voorzitter: "We hebben nog een klus te klaren en dat gaan we doen ook."
Een uitgebreid verhaal over De Koel en alle problemen met het stadion uit het verleden, lees je op De Limburger.
Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!