Ralf Seuntjens over late treffer: meer geluk dan wijsheid

© Jack Kochanowski
Ralf Seuntjens mocht zaterdag van de medische staf van VVV hooguit een kwartiertje meedoen in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Aan die korte periode had hij genoeg om een punt te redden voor de Venlonaren.
VVV stond met 2-1 achter, maar invaller Seuntjens zorgde er vijf minuten voor tijd voor dat de Venlonaren toch met een punt in de zak naar het zuiden afreizen. "Al was het meer geluk dan wijsheid", erkende Seuntjens. "Ik zag die bal aankomen en kon nog net m'n voet optillen. Ik raakte 'm met de punt van m'n voet. De keeper kon daardoor niet meer reageren, hij viel mooi binnen."

Vleeswond

In aanloop naar het duel kampte de spits met een vleeswond. De medici waren er bang voor dat de gelijmde wond op zijn knie weer zou openspringen als hij langer dan een kwartier zou spelen.

Schlemiel

De VVV'er was vorige week met een eigen doelpunt in de verloren thuiswedstrijd tegen AZ (0-2) nog de schlemiel. Seuntjens hield ook een kapotte knie over aan dat duel. "Die wond is nog steeds open. Het risico dat ik erop zou vallen was te groot. Maar de trainer wilde me er toch bij hebben voor het laatste kwartier. De fysiotherapeut zei: als je erin komt, gaan we toch alleen maar ballen in de zestien pompen, dan is er weinig kans dat er iets met je knie gebeurt. Mooi dat het zo uitpakt."