Flamingo's verslaat Talentteam Papendal in vijfsetter

© iStock
De volleybalsters van Flamingo's hebben de eerste overwinning van het prille seizoen te pakken. In een spannende wedstrijd wonnen zij in Gennep met 3-2 van Talentteam Papendal.
Flamingo's begon voortvarend aan de wedstrijd en won de eerste set met 25-16. In de tweede set ging de stand gelijk op, maar het Talentteam trok met 23-25 aan het langste eind.

Veerkracht

In de derde set kwamen de Gennepse volleybalsters met zes punten voor en die voorsprong gaven ze niet meer uit handen. De set ging met 25-19 naar Flamingo's. De tegenstander toonde in de vierde set veerkracht en bracht na een 22-25 setwinst de spanning helemaal terug in de wedstrijd.

Gelijk op

De vijfde en afsluitende set ging lang gelijk op, maar Flamingo's bleek over een ijzersterke eindsprint te beschikken, won de set met 15-9 en daarmee de wedstrijd.