Max Verstappen verveelde zich in Sotsji: 'Saaie race'

© ANP
Formule 1-coureur Max Verstappen was zondag tevreden met de vijfde positie in de Grote Prijs van Rusland. "Het was een saaie race."
Dat zei de 19-jarige Red Bull-coureur na afloop voor de camera van Ziggo Sport. "Als niemand een fout maakt, dan is dit nu het maximaal haalbare", doelde hij op de snellere auto's van Mercedes en Ferrari.

Lees ook: Max Verstappen vijfde in Grand Prix van Rusland

Verveling

Verstappen verveelde zich een beetje tijdens de race. "De één reed 24 seconden voor mij, de andere 26 seconden achter me", doelde hij op Lewis Hamilton en Sergio Perez. "Het was een saaie race voor me. De motor liep ook niet zoals het moet, maar gelukkig hebben we de race uitgereden."

Barcelona

Verstappen kijkt uit naar de Grote Prijs van Barcelona, die over twee weken wordt gehouden. De Red Bull van de Limburger krijgt voor die race een compleet vernieuwde chassis. "Natuurlijk is dat mooi", zei Verstappen. "Maar de andere ploegen zitten ook niet stil."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!