Fortuna '54 krijgt oorwassing van DTS uit Ede

© L1
De voetbalsters van Fortuna '54 zijn uitgebekerd. Het werd een kansloze missie voor de Sittardse ploeg, die was doorgedrongen tot de zestiende finales.
Fortuna '54 moest het daarin op sportcomplex 'Mijn Zuid' in Sittard opnemen tegen DTS '34 uit Ede. Bij winst zouden de Sittardse voetbalsters het in de achtste finales moeten opnemen tegen het eerste team van de Ajax-vrouwen. Zover is het niet gekomen, want Fortuna '54 verloor met 0-11.
De Fortuna-doelvrouwe kon na 17 minuten de bal voor de eerste keer uit het net halen en moest dat voor rust nog drie keer doen.

Zeven treffers tegen

Fortuna kwam aangeslagen uit de kleedkamer en kreeg in het tweede deel van de wedstrijd nog zeven treffers tegen. De keeper van DTS '34 had een heel rustige middag. De thuisploeg lanceerde pas enkele minuten voor tijd het eerste schot op het Edese doel