Licentiecommissie positief, Fortuna op weg naar categorie 2

© ANP/Olaf Kraak
Fortuna Sittard heeft een positieve beoordeling gehad van de licentiecommissie van de KNVB. Daarmee is de directe dreiging voor puntaftrek of het intrekken van de licentie weg.
Door deze positieve beoordeling zet Fortuna Sittard een grote stap op weg naar de ‘veilige’ categorie 2. Ook is Fortuna in gesprek met investeerders die een deel van de aandelen van de club over wil nemen.

Niet meer onder curatele

Het volgende meetmoment waarop Fortuna goed moet presteren is op 15 juni. Als Fortuna dan de liquiditeit dekkend heeft en een sluitende begroting inlevert, wordt de club door de KNVB ingedeeld in categorie 2. Fortuna staat dan niet meer onder curatele van de voetbalbond.

Goed nieuws

Fortuna-directeur Martin Masset maakte het goede nieuws bekend tijdens een informatieavond in Kasteel Limbricht, die bezocht werd door honderden supporters en sponsoren.

Marco Cammel

Masset keek ook terug op de ‘soap’ rond Marco Cammel, die zich onterecht uitgaf als interim-directeur van Fortuna Sittard. "Deze meneer heeft geen enkele rol bij Fortuna. Laten we het in godsnaam vergeten."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!