Linksback Janssen blijft, linksbuiten Hunte vertrekt bij VVV

© Jack Kochanowski
VVV-Venlo is er opnieuw in geslaagd een basisspeler voor de club te behouden. Roel Janssen verlengt zijn contract bij de eredivisionist met twee seizoenen. Aanvaller Torino Hunte vertrekt daarentegen bij de club.
Dat meldt VVV dinsdag op de clubwebsite.

2020

Het contract van Janssen, die als linksback en centrale verdediger uit de voeten kan, liep deze zomer af. Club en speler zijn alsnog om de tafel gaan zitten, waarna zijn verbintenis is verlengd tot de zomer van 2020. De 27-jarige Venlonaar kwam vorig seizoen tot 25 Eredivisie-optredens.

Weerzien

Het betekent dat de verdediger zich mag opmaken voor een weerzien met zijn ex-club Fortuna Sittard. "Absoluut leuk om weer tegen hen te kunnen spelen en dan ook nog in de Eredivisie. Al heb ik natuurlijk niet zo’n beste herinnering aan de wedstrijd in ons kampioensjaar tegen Fortuna. Toen kreeg ik rood."

Hunte

VVV sprak ook nog met Torino Hunte over een contractverlenging, maar intussen is duidelijk geworden dat zijn toekomst elders ligt. De linksbuiten scoorde afgelopen seizoen nog drie keer in 32 Eredivisie-wedstrijden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!