Wondertreffer MVV-verdediger gaat de wereld over

© PubliciteitVisie
De fenomenale treffer van MVV-verdediger Samy Mmaee, in de bekerwedstrijd tegen AZ (2-3) van dinsdagavond, krijgt wereldwijd waardering.
De geboren Belg, volledige naam Samy Mmaee A Nwambeben, scoorde met een artistieke hakbal.

Zlatan Ibrahimovic

Daarmee is de vergelijking met levende legende Zlatan Ibrahimovic al gauw gemaakt. De spits van Manchester United lijkt een patent te hebben op doelpunten uit haast onmogelijke hoeken en standen. In die categorie valt ook de treffer van Mmaee. 'Zlatan-esque', reageert dan ook iemand op de populaire internationale website Reddit.

Hamstring

Een ander verbaast zich over de lenigheid van de Belgische mandekker. 'Hij doet dit zonder zijn hamstring af te scheuren. Pure kwaliteit.' En ook in Nederland was men onder de indruk van de schilderachtige goal. Twitteraar Daan van der Ligt waande zich even in de zevende hemel.

Speciaal moment

De hoofdrolspeler noemt zijn hoogstandje in gesprek met FOX Sports een 'speciaal moment'. "Maar we winnen niet. Dus ben ik teleurgesteld." Bij de goal ging hij vooral af op zijn intuïtie. "Ik zag de bal en dacht: ik moet 'm maken. Ik dacht gewoon niet na. Het lukte, dus ben ik er blij mee."