Robin Frijns vierde in Hongaarse Blancpain GT-race

© Facebook/W Racing Team
Robin Frijns en zijn teamgenoot Stuart Leonard zijn in de Blancpain GT-race in Boedapest als vierde over de finishlijn gekomen.
De coureurs van het Belgian Audi Club Team WRT hadden minder dan 1,5 seconde achterstand op Marcel Fässler en Dries Vanthoor, die voor hetzelfde team rijden en de race in Hongarije wonnen.

Inhalen

Stuart Leonard begon in de Audi R8 LMS vanaf de vijfde plaats aan de race op de Hungaroring en hield die positie tot de rijderswissel vast. Frijns kwam daarna als achtste uit de pit en wist zich in het vervolg van de race naar de vierde plaats op te werken. Die plek gaf Frijns, die begin augustus een knie-operatie onderging, niet meer prijs.

Szymkowiak

Jules Szymkowiak uit Obbicht en zijn teamgenoot Markus Schiller, die voor HTP Motorsport rijden, finishten als achtste in een Mercedes-AMG. Zij waren vanaf de veertiende plek gestart. In het klassement van de Blancpain GT sprint series staat Frijns na acht races vijfde. Szymkowiak heeft de leiding in de strijd om de Silver Cup.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!