Ciranni weet niets van toptransfer naar Ajax

© Jack Kochanowski
MVV-speler Alessandro Ciranni (21) is stomverbaasd dat zijn naam plots tussen die van de spelers van Ajax stond op de officiële website van de Amsterdammers.
Er werd meteen gespeculeerd over een op handen zijnde transfer, maar daar is volgens kamp Ciranni geen sprake van.Verrassing

Zaakwaarnemer Kristof Vandersmissen is verbaasd over de situatie. "Hier is ergens een grove fout gemaakt. Voor ons kwam dit ook als een verrassing. We hebben het ook gemeld aan Ajax en zij zouden het onderzoeken en ons feedback geven. Het moet ergens mank gelopen zijn."


Geen transfer

Vandersmissen verzekert dat er geen sprake is van een overgang naar Amsterdam. "Over een eventuele transfer kunnen we weinig zeggen. Er zijn meerdere clubs die interesse tonen, maar we zitten met geen van die clubs in de afrondende fase van een transfer. Alessandro is nu speler van MVV en focust zich daar ook op. Misschien verlengt hij zijn contract wel, alles is een optie."
© Twitter / Rinzinho

Technische fout

Een Ajax-woordvoerder laat weten dat het gaat om een 'technische fout'. De naam van Ciranni zou nog ronddwalen in het Amsterdamse systeem, omdat Jong Ajax en MVV onlangs tegen elkaar hebben gespeeld. "Een vreemde verklaring", vindt Vandersmissen. "Het lijkt erop dat ze zichzelf in willen dekken. Ik ben al meer dan tien jaar agent en ik heb dit nog nooit meegemaakt."