Handbalvrouwen Venlo verliezen van Dalfsen

De vrouwen van Handbal Venlo hebben in de kampioensgroep van de eredivisie met 18-25 verloren van Dalfsen.
De twee teams waren in de eerste helft van het duel in Venlo aan elkaar gewaagd.

Verschil
Het verschil tussen het Venlose team en de regerend landskampioen bedroeg voor rust zelden meer dan één punt. Bij rust was de stand 9-11.

Bijbenen

Ook in het tweede deel van de wedstrijd konden de Venlose handbalsters Dalfsen aanvankelijk bijbenen. In verdedigend opzicht ging het prima, maar aanvallend miste Handbal Venlo te veel kansen en doorzag keepster Janneke van de Wal van Dalfsen het spel van de Venlose tegenstander.

Venlo heeft de hoop op de vierde plaats in de kampioensgroep nog niet opgegeven. Die plaats geeft recht op een Europees avontuur.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.