Knops bedankt fans voor steun tijdens knieblessure

Kjell Knops. © Jack Kochanowski
Profvoetballer Kjell Knops uit Wijlre heeft al zijn fans bedankt voor de steun het afgelopen jaar.
De 30-jarige verdediger raakte vorige jaar ernstig geblesseerd aan zijn knie. Sindsdien volgt hij een intensief revalidatieprogramma bij zijn team Port Vale FC dat uitkomt in de League One, het derde Engelse niveau.

Knie-infectie

Knops laat op de website van de club weten dat hij niet de hoop heeft verloren om ooit weer voor Port Vale uit te komen. De 30-jarige Knops werd direct na zijn blessure in april geopereerd. Later werd duidelijk dat hij een infectie in zijn knie heeft opgelopen.

Herstel

Er volgden daarna meerdere operaties waardoor hij meer dan vijf weken in het ziekenhuis lag en gevreesd werd voor zijn carrière. Toch verloopt het herstel op dit moment voorspoedig. "Mijn knie voelt op dit moment goed en ik ga iedere dag vooruit, mede door de hulp van de goede specialisten om mij heen."

Contract

Knops zal naar verwachting dit seizoen niet meer uitkomen voor Port Vale. Dat is extra zuur voor Knops, omdat zijn contract bij de Engelse club uit Burslem deze zomer afloopt. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren in de zomer. Ik wil me nu concentreren op mijn herstel maar ik hoop terug te keren in het shirt van Port Vale. Ik wil in ieder geval de fans en de staf bedanken voor alle lieve kaarten en steunbetuigingen."
Kjell Knops voetbalde tot 2016 bij MVV in Maastricht. In juni dat jaar tekende hij een contract bij Port Vale FC.