Pechvogel Kuipers loopt nieuwe liesblessure op

Nick Kuipers in zijn tijd bij MVV. © Jack Kochanowski
Hij zal zich zijn start bij ADO Den Haag anders hebben voorgesteld, maar na een schorsing en een blessure staat Nick Kuipers (24) nu weer aan de kant met een liesblessure.
De robuuste mandekker kwam afgelopen zomer transfervrij over van MVV.

Liesblessure
De Maastrichtenaar startte donderdag in de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam (1-1) en stond ruim een uur op het veld. Een liesblessure dwong hem de wedstrijd te staken. Dat is een hard gelag voor de verdediger, want hij was pas net hersteld van een liesblessure. Over de ernst is nog niets bekend.

Schorsing
Zijn verblijf in Den Haag wordt overigens niet alleen ontsierd door blessures. Kuipers miste de eerste drie wedstrijden in de eredivisie al vanwege een schorsing. Die stond nog open, omdat hij afgelopen seizoen een rode kaart kreeg tijdens de play offs tegen Roda JC.

Debuut
Daarom laat zijn officiële debuut voor de 'mooie club achter de duinen' nog even op zich wachten. Dit seizoen kwam hij enkel een keer voor de beloftes in actie; op 25 september won hij met Jong ADO van de reserves van NAC Breda. Hij speelde de hele wedstrijd mee.

Voor MVV kwam Kuipers 162 keer in actie, verdeeld over zes seizoenen.