Handbal Venlo wint Limburgs onderonsje in kampioensgroep

De vrouwen van Handbal Venlo hebben de eerste wedstrijd in de kampioensgroep van de eredivisie met 26-24 gewonnen van V&L.
In eigen huis kwamen de Venlose vrouwen in de openingsfase al op voorsprong en hielden ze die bijna de hele wedstrijd vast.

Niet in gevaar
De thuisploeg kon het eigen aanvalsspel spelen en legde daarmee de tegenstander aan banden. Bij rust stond Handbal Venlo met 14-11 voor. Na rust liepen de Venlose handbalsters verder uit. In de slotfase kwamen de vrouwen uit Geleen iets dichterbij, maar de overwinning van de thuisploeg kwam geen moment in gevaar.

Over twee weken ontmoeten de twee teams elkaar voor de return. Die wordt in sporthal Glanerbrook in Geleen gespeeld.