© Roger Moonen/Moonen Movies
VV Scharn heeft zondagmiddag van BSV Limburgia gewonnen.
In Maastricht werden de bezoekers uit Brunssum over de knie gelegd.

Fraaie lob

In de 37e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. Een paar minuten later werd de score of bijzonder fraaie wijze verdubbeld. Keanu Stallinga-Bastian profiteerde optimaal van een slechte uittrap van de doelman van Limburgia. De speler van Scharn haalde van een meter of dertig de trekker over en liet de keeper met een mooie lob kansloos. Daarmee bepaalde hij de ruststand: 2-0.

Penalty's

Na de thee ging de bal op de stip na een overtreding van een Brunssumse verdediger. De thuisploeg benutte deze buitenkans feiloos: 3-0. BSV Limburgia kon in de 85e minuut iets terug doen. Amar Delic was trefzeker vanuit een penalty.

Amateurvoetbal

1Limburg werkt samen met cameraman én liefhebber van amateurvoetbal Roger Moonen. Hij bezoekt wekelijks wedstrijden in Limburg. De samenvattingen en hoogtepunten plaatst hij op zijn YouTube-kanaal.
Meer amateurvoetbal? Luister hier naar de nabeschouwingen van L1SPRT.