Cultheld Rutjes vrijdag opnieuw in gesprek met Roda JC

© Jack Kochanowski
Nathan Rutjes en Roda JC zijn in overleg over het vervolg van de voetbalcarrière van de middenvelder.
De overeenkomst als voetballer bij de Kerkraadse ploeg liep eind juni af, als ambassadeur voor maatschappelijke projecten heeft de middenvelder een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Gesproken

Roda's algemeen én technisch directeur, Harm van Veldhoven, en de met een fraaie mat getooide voetballer hebben woensdag met elkaar gesproken. Vrijdag zullen zij hun gesprek vervolgen. Van Veldhoven verwacht dat er binnen enkele dagen een besluit valt.

Oplossing

Of de partijen eruit komen, kon de Roda-manager niet zeggen. "Je hebt pas een deal als je een deal hebt", aldus Van Veldhoven tegen L1. "Maar het feit dat je met elkaar in gesprek bent, geeft aan dat je samen op zoek bent naar een oplossing."
Mocht Rutjes voor een andere club in het betaald voetbal kiezen, dan valt dat niet te combineren met zijn functie als ambassadeur voor maatschappelijke projecten voor Roda JC, zo benadrukt Van Veldhoven.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!