Schloesser en Wijler bereiken handboogfinales in Nîmes

© Instagram Steve Wijler
Mike Schloesser en Steve Wijler hebben in Nîmes de eindstrijd bereikt van de derde wedstrijd van de strijd om de wereld cup handboogschieten.
Mike Schloesser had in de kwalificatie met 598 punten de hoogste score geschoten bij de compoundschutters en was in de wedstrijd te sterk voor Peter Elzinga, Domago J. Budden en Jesse Broadwater. In de halve finale schakelde Schloesser Paul Tedford uit.

Opnemen

Zondagmiddag moet de compoundspecialist uit Weustenrade het opnemen tegen de Amerikaan Kristoffer Schaff. Steve Wijler was bij de recurvemannen in de kwalificatie met 583 punten als zestiende geëindigd. De schutter uit Horn schakelde in de eerste ronde de Fransman Valladant uit en was in de tweede ronde te sterk voor Sjef van den Berg. Van den Berg was in de kwalificatie met 597 punten de beste schutter.

Versloeg

In de kwartfinale versloeg Wijler de Korean Oh Jin Hyek en in de halve finale diens landgenoot Han Yaeyeop. In de finale is de Amerikaan Brady Ellison Wijler's tegenstander.
De strijd om de wereldbeker wordt in februari 2018 in Las Vegas beslist.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!