Oliseh haalt weer hard uit naar Fortuna: 'slaat nergens op'

© Niels van Renen
Sunday Oliseh heeft wederom hard uitgehaald naar zijn oude werkgever Fortuna Sittard.
Fox Sports blikte zaterdagavond terug op het seizoen van de Sittardse promovendus.

Frustratie

De Nigeriaan zat duidelijk ook aan de buis gekluisterd. Daarna klom hij in de pen om opnieuw zijn frustratie te uiten. Oliseh is verbaasd dat Kevin Hofland 'claimt' een groter aandeel in de promotie van Fortuna te hebben. Hij benadrukt vervolgens nog maar een keer dat hij de ploeg van de negentiende plek naar de eerste plaats heeft gebracht. "Dit slaat nergens op", eindigt hij zijn twitter-tirade.

Zaak

Oliseh werd op 14 februari door Fortuna op non-actief gesteld. Volgens de club was er sprake van verwijtbaar en ontoelaatbaar handelen. De Nigeriaanse oefenmeester spande vervolgens een zaak aan bij de arbitragecommissie van de KNVB om zijn terugkeer als trainer af te dwingen. De commissie bepaalde echter dat de Sittardenaren niet meer in zee hoefden te gaan met Oliseh, dit omdat de arbeidsrelatie verstoord was.

Vervanger

Claudia Braga heeft Oliseh vervangen. De Portugees ?leidde, samen met assistent-trainer Kevin Hofland, Fortuna na zestien jaar terug naar de Eredivisie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!