Handballers Bevo plaatst zich voor BENE-League

De handballers van Targos Bevo Hc hebben zich geplaatst voor de BENE-League volgend seizoen. De ploeg won bij JMS Hurry-Up met 21-28.
In de eerste helft liep Bevo vooral achter de tegenstander uit Zwartemeer in Drenthe aan. Alleen na de eerste goal van het duel stond de ploeg van coach Martin Vlijm op voorsprong: 0-1. Daarna nam Hurry-Up het heft in handen en liep snel uit met een maximale voorsprong van vijf punten bij 10-5. Bij rust was het 11-9.

Herboren

Bevo kwam na rust als herboren uit de kleedkamer. Ze kwamen snel gelijk en stoomden daarna door naar een ruime voorsprong. Uiteindelijk werd het gat alleen maar groter en werd de eindstand 21-28 bereikt.

BENE-League

Door winst speelt Bevo volgend seizoen in de BENE-League. Een herhaling van de finale om de landstitel tussen Bevo en Lions uit Sittard-Geleen is ook nog mogelijk, maar dan moet de laatste wedstrijd in de competitie wel gewonnen worden. En dat zal nog lastig worden, want over twee weken wacht datzelfde Lions.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!