Ard van Peppen raakt niet in de war van verlies bij PEC

Ard van Peppen. © Jack Kochanowski
Na de 4-2 nederlaag bij de start van het seizoen van Roda in Zwolle tegen PEC reageerde aanvoerder Ard van Peppen nog redelijk positief.
Roda was voor rust de betere ploeg en kwam op een 1-0 voorsprong. Op slag van rust maakte PEC gelijk om in de tweede helft door te drukken.

'Wennen'

Van Peppen: "Het voetballend vermogen van Zwolle was na rust doorslaggevend. Intentie van ons is om meer dan voorheen vanuit eigen kracht te voetballen en hoger te spelen. Nu was de uitvoering in de tweede helft niet helemaal zoals het moet. We hebben er alle vertrouwen in, het bevalt ook, maar het is nog wennen."

Dubbel gevoel bij Jurjus

Nieuweling Gustafson scoorde twee keer voor de Kerkraadse ploeg, voor rust beheerst (0-1) en de tweede uit een strafschop na rust (2-1). Doelman Hidde Jurjus was niet tevreden met zijn Kerkraads competitidebuut: "Het is een beetje dubbel. Ik denk dat ik de ballen die ik moest pakken, gepakt heb. Maar als je zoveel goals tegenkrijgt, heb ik er niet echt een goed gevoel bij."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!