Fortuna speelt gelijk in oefenwedstrijd tegen Barendrecht

De selectie van Fortuna Sittard van het seizoen 2018-2019. © Beeldbank Limburg
Fortuna Sittard heeft in de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op de competitie in de Eredivisie gelijkgespeeld.
Op sportpark De Bongerd in Barendrecht werd het 2-2 tegen de 'oude' club van Finn Stokkers.

Voorsprong

De mannen van René Eijer en Kevin Hofland kwamen na 13 minuten op voorsprong door een doelpunt van Amadou Ciss. Tien minuten later miste Barendrecht-speler Aarts de kans om met een kopbal gelijk te komen.

Rode kaart

Vanaf de 26e minuut moest Fortuna met tien man verder nadat Ruben Ramirez, door keihard in te komen op Masrhalmi, met rood van het veld was gestuurd. Tien minuten voor rust kwam Fortuna Sittard op 0-2 door een doelpunt van Finn Stokkers. Hij strafte balverlies van zijn oude club met een treffer af. Op slag van rust scoorde Danny Monster de aansluitingstreffer: 1-2.

Blessure

Achttien minuten voor tijd kwam Barendrecht door Rowendly Martijn op 2-2. Doelpuntenmaker Ciss had toen het veld al met een blessure verlaten en was door Gavin Vlijter vervangen. Alessandro Ciranni moest in de slotfase plaatsmaken voor Sander Rau en André Vidigal voor Tom Ghislain.
Fortuna kreeg in de slotminuut nog een kans op de overwinning, maar George Mells kreeg de bal niet in het doel van Barendrecht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!