Jos Verstappen is grappen Van der Gijp en Derksen beu

© ANP/Robert Vos
Jos Verstappen is de grappen van Johan Derksen en Rene van der Gijp over hem beu.
De voormalig Formule 1 coureur krijgt er de laatste weken veelvuldig van langs in het voetbalprogramma Voetbal International.

Geen zin in Jos

De twee voetbalanalisten hebben er vooral moeite mee dat Jos Verstappen in de slipstream van zijn zoon Max de aandacht opeist. "En die kleine Verstappen he. Weet je wat die moet doen. Die moet die vader lekker op de tribune zetten. Donder op. Ik heb helemaal geen zin in die Jos. Ik moet nu iedere keer lezen wat die Jos er van vindt", aldus Van der Gijp vorige maand.

Feedback nodig

Verstappen (die door Derksen steevast Grindbak Jos wordt genoemd) is dat commentaar nu beu. In zijn column in De Telegraaf schrijft hij deze week: "Soms heeft Max ook gewoon feedback nodig. Zoals dat moment tijdens de kwalificatie in de regen in Maleisië. Ik zag aan zijn blik dat hij mijn mening wilde horen en dus liep ik even naar hem toe."

Mond houden

De heren van Voetbal International neemt hij overigens niet al te serieus. Volgens Verstappen vliegen de twee regelmatig uit de bocht. "En ach, die kritiek. Als die komt van mensen met kennis van zaken, luister ik daar zeker naar. Maar mensen die denken dat je nog een sleutel nodig hebt om een Formule 1-auto te starten, kunnen beter hun mond houden. Die maken alleen zichzelf belachelijk."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!