Makkelijke avond voor vrouwen Handbal Venlo

© iStock
De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben in Dinkelland een ruime overwinning behaald. Tegenstander DSVD werd met 19-34 verslagen.
De Venlose vrouwen waren vanaf het begin de betere ploeg en kwamen in Overijssel geen moment in gevaar. Halverwege de wedstrijd stond Handbal Venlo al met 8-15 voor.

Ruime eindzege

In het tweede deel van de wedstrijd bouwde de Limburgse handbalsters de voorsprong verder uit en konden met een 19-34 zege aan de terugreis naar Venlo beginnen.
Na twee wedstrijden deelt Handbal Venlo de koppositie in de eredivisie met Dalfsen en Quintus. De drie ploegen hebben vier punten uit twee wedstrijden.
Ook eerste winst voor Geonius V&L
Geonius V&L ging op bezoek bij VZV in 't Veld. In de eerste helft deden de ploegen niet voor elkaar onder. Bij het afsluiten van de eerste helft was de stand 13-13. In het tweede deel van de wedstrijd bleken de Geleense vrouwen sterker en doeltreffender dan de handbalsters uit Noord-Holland. V&L won na de mindere start in de competitie nu overtuigend met 23-27.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!