'Verstappen vergooit 100 procent zekere overwinning'

© 1Limburg
In de veelbesproken race in China legde Max Verstappen afgelopen zondag beslag op de vijfde plaats. Met iets meer geduld had de Limburger echter met de overwinning aan de haal kunnen gaan, vindt ook F1-analist Xavier Maassen.
"Het vreemde is dat je ziet dat Verstappen iedere wedstrijd een fout maakt. Dat is niet goed, hij zal zijn rijstijl toch moeten gaan aanpassen", vindt Maassen.

Domme actie

"Hij zegt sorry tegen Vettel, maar gaat zijn stijl niet aanpassen. Dat vind ik toch wel vreemd", vervolgt Maassen, die zag dat de Limburger door de twee incidenten een '100% zekere overwinning' verspeelde. "Eerst met zijn actie buitenom bij Hamilton, heel erg gewaagd en het gaat mis. Daarna een domme actie bij Vettel, hij weet het zelf ook."
Net als het leeuwendeel van de raceliefhebbers genoot Maassen wel van de grand prix, die geen moment verveelde. "Het was een race waar ik misschien wel een halfuur over zou kunnen praten", aldus Maassen. Bekijk hieronder de anderhalve minuut durende versie:

Azerbeidzjan

Over een kleine twee weken geeft het Formule 1-circus acte de presence in Bakoe, waar de grand prix van Azerbeidzjan wordt verreden. 1Limburg zorgt ook dan rondom de race voor een liveblog.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!